DE ZOMER!
Tent, zon, ranja, spellen en slechteriken

Een week lang spelen, ravotten, dansen, springen en tja, wat nog meer? KVW Echt is al meer dan 50 jaar een begrip in de omgeving waar jaarlijks honderden basisschoolkinderen dé leukste week van het jaar beleven. Samen met vrienden en vriendinnen een week lang de leukste opdrachten en challenges uitvoeren, ondergedompeld in een spannend thema en gaan voor de winst!

Scroll naar beneden voor meer  info over de zomeractiviteit(en)
of lees hier meer over KVW Groot of KVW Mini specifiek.

Wat houdt dan precies in, DIE KVW ZOMER?

Inhoudelijke info over de activiteiten staan iets verderop op deze pagina. Maar vooraf is het ook al te doen! Ruim voor de zomer bestaat de mogelijkheid om de kinderen in te schrijven voor KVW. De start van de inschrijving geven we ruim van tevoren aan, want hoewel iedereen een maand lang tijd heeft om aan te melden, wijst de praktijk uit dat voornamelijk KVW Mini binnen een halve dag aan het maximale aantal deelnemers zit. Wees er dus metéén bij! Tijdens de inschrijvingsperiode is de inschrijvingspagina te bereiken via de oranje nieuwsbalk bovenin de website. Is de activiteit volgeboekt? Geen probleem. Je kunt nog steeds inschrijven en  komt dan op een reservelijst. Zodra om welke reden dan ook een deelnemer besluit af te melden, krijgt de eerstvolgende in de reservelijst automatisch bericht dat er alsnog een plekje vrij is.

De kinderen kunnen worden ingeschreven in de volgende groepen: Mini of Groot. Zie hieronder voor meer info.

KVW MINI

Alle meisjes en jongens die aankomend schooljaar naar groep 2, 3, 4 of 5 van de basisschool gaan, zijn van harte welkom mee te doen aan KVW Mini!

Samen met jullie leiding beleven jullie 4 superleuke dagen waarin jullie zullen mee doen in het thema en verhaal. We gaan knutselen, spelletjes spelen en speurtochten doen en bij lekker weer is er natuurlijk genoeg water pret waarbij je de leiding lekker nat mag maken. De Mini's blijven elke dag voornamelijk op het KVW terrein, en maken af en toe een klein uitstapje op loopafstand.

Inschrijven? Als de inschrijving geopend is zie je bovenaan deze pagina een oranje balk met de link naar de inschrijfpagina.

Klik hier voor het programma

KVW GROOT

KVW Groot is voor alle kinderen die na de zomer naar groep 6, 7, 8 of de brugklas gaan. Ben je te oud om aan Mini mee te doen, dan is Groot echt iets voor jou.

Samen met een grote groep maak je de vetste avonturen mee. Je volgt een spannend verhaal, helpt de personages om alles tot een goed eind te brengen en blijft zelfs een nacht slapen!  Er zijn spannende speurtochten, stoere spellen en geheimzinnige raadsels om op te lossen.

Inschrijven? Als de inschrijving geopend is zie je bovenaan deze pagina een oranje balk met de link naar de inschrijfpagina.

Klik hier voor het programma

KVW TIPS VOOR OUDERS

Algemene voorwaarden

De laatste versie van de algemene voorwaarden voor onze zomeractiviteiten kan hier gevonden worden: Algemene Voorwaarden.