DE ZOMER!
Tent, zon, ranja, spellen en slechteriken

Een week lang spelen, ravotten, dansen, springen en tja, wat nog meer? KVW Echt is al meer dan 50 jaar een begrip in de omgeving waar jaarlijks honderden basisschoolkinderen dé leukste week van het jaar beleven. Samen met vrienden en vriendinnen een week lang de leukste opdrachten en challenges uitvoeren ondergedompeld in een spannend thema, en gaan voor de winst!

Scroll naar beneden voor meer info over de zomeractiviteit(en),
of l
ees hier meer over KVW Groot of KVW Mini specifiek.

Wat houdt dan precies in, DIE KVW ZOMER?

Inhoudelijke info over de activiteiten staan iets verderop op deze pagina. Maar vooraf is het ook al te doen! In mei of juni bestaat de mogelijkheid om de kinderen in te schrijven voor KVW. De start van de inschrijving geven we ruim van tevoren aan, want hoewel iedereen een maand lang tijd heeft om aan te melden, wijst de praktijk uit dat voornamelijk KVW Mini binnen een halve dag aan het maximale aantal deelnemers zit. Wees er dus metéén bij! Tijdens de inschrijvingsperiode is de inschrijvingspagina te bereiken via de oranje nieuwsbalk bovenin de website. Is de activiteit volgeboekt? Geen probleem. Je kunt nog steeds inschrijven en komt dan op een reservelijst. Zodra om welke reden dan ook een deelnemer besluit af te melden, krijgt de eerstvolgende in de reservelijst automatisch bericht dat er alsnog een plekje vrij is.

De kinderen kunnen worden ingeschreven in de volgende groepen: Mini of Groot. Zie hieronder voor meer info.

KVW MINI

Alle meisjes en jongens die aankomend schooljaar naar groep 2, 3, 4 of 5 van de basisschool gaan, zijn van harte welkom mee te doen aan Mini KVW!

Samen met jullie leiding beleven jullie 4 superleuke dagen waarin jullie zullen mee doen in het thema en verhaal. We gaan knutselen, spelletjes en speurtochten en als het lekker weer is natuurlijk ook leuke waterspellen waarbij je de leiding lekker nat mag maken. De Mini's blijven elke dag voornamelijk op het KVW terrein, en maken af en toe een klein uitstapje op loopafstand.

Inschrijven? Als de inschrijving geopend is zie je bovenaan deze pagina een oranje balk met de link naar de inschrijfpagina.

KVW GROOT

KVW Groot is voor alle kinderen die volgend schooljaar naar groep 6, 7, 8 of de brugklas gaan. Ben je te oud om aan Mini mee te doen, dan is Groot echt iets voor jou.

Samen met een grote groep maak je de vetste avonturen mee. Je volgt een spannend verhaal, helpt de personages om alles tot een goed eind te brengen. En blijft zelf een nacht slapen! Er zijn spannende speurtochten, stoere spellen en geheimzinnige raadsels om op te lossen.

Inschrijven? Als de inschrijving geopend is zie je bovenaan deze pagina een oranje balk met de link naar de inschrijfpagina.


KVW TIPS VOOR OUDERS

  • Voor de zomeractiviteit is een ruim, maar beperkt aantal plekken beschikbaar. Houd de door ons gecommuniceerde datum dus goed in de gaten, want de inschrijving is extreem snel volgeboekt! Mini is vaak binnen enkele uren vol. Groot binnen enkele dagen.

  • Tijdens het inschrijven is er de mogelijkheid om enkele namen van vriendjes of vriendinnetjes op te geven bij wie je kind graag in het groepje zou willen. Bespreek van tevoren met ouders van klasgenootjes of vriendjes/vriendinnetjes wie er gaat inschrijven voor KVW. Zo kun je al een beetje plannen welke namen je graag zou invullen. Plan dit een beetje strategisch, zodat niet iedereen dezelfde namen invult en iemand buiten de boot valt.

  • Tips om mee te nemen naar een dagje KVW: zwemkleding (thuis al aankleden), handdoek, droge kleren, zonnebrand, goed schoeisel.
    In de uitnodiging die jullie vlak voor KVW ontvangen staat sowieso een lijst met spullen die per dag nodig zijn.

  • Hebben jullie nog tips voor ons en andere ouders? Stuur ons dan een berichtje!

Algemene voorwaarden

De laatste versie van de algemene voorwaarden voor onze zomeractiviteiten kan hier gevonden worden: Algemene Voorwaarden.