OVER KVW ECHT
(BIJNA) ALLES WAT JE ZOU WILLEN WETEN    

Wie is KVW? Wie doen er mee? Waar is KVW? Zijn er regeltjes? Wat mag je van KVW verwachten? Hoe gaan we om met privacy? Wat is een programmagroep?  Hoe lang zijn de grassprieten op het KVW veld vandaag? Kunnen we nog meer vragen bedenken? Nu even niet. Maar we kunnen ze wél proberen te beantwoorden op deze pagina. Scroll naar beneden voor meer info en kom (bijna) alles te weten over Kindervakantiewerk Echt.Bestuur

De grote drijvende kracht achter de schermen. Meer over het bestuur lees je hier

Programma-groep (PG)

Een enthousiaste groep vrijwilligers, verantwoordelijk voor het organiseren van
de activiteiten. Lees meer...

De Brak

KVW had vroeger een eigen gebouw: De Brak.

Je hebt het vast en zeker wel eens zien liggen tussen de voetbalvelden van EVV en Rios. In 2022 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie, maar De Brak zal altijd een speciaal plekje in onze KVW harten dragen!

CUBE

KVW heeft sinds 2022 een nieuw gebouw; CUBE.

CUBE is een nieuw multifunctioneel centrum van Menswel op leisurepark In De Bandert. In het voormalige gebouw van binnenspeeltuin "De Ballon" vinden vanaf dit jaar al onze activiteiten plaats.

Privacy

Zowel privacy en gegevensbescherming als transparantie vinden we erg belangrijk.

Vooropgesteld willen wij ten alle tijden voldoen aan wet en regelgeving, maar we zijn een kleine organisatie met vrijwilligers die zich primair inzetten voor het zomerprogramma voor de kinderen. Om hier invulling aan te geven, leest u hier de volgende consequenties en keuzes die we als verantwoordelijk bestuur gemaakt hebben.

Pers &
social media

Met inschrijving voor één van onze activiteiten erkent u dat tijdens deze activiteiten foto- en videografische opnamen worden gemaakt en deze mogen worden gebruikt voor plaatsing op alle soorten uitingen met inbegrip van -maar niet beperkt tot- social media, www.kvw-echt.nl, reclamefolders en/of ander drukwerk.

Voor plaatsing van deze foto's op Facebook en Instagram gelden de voorwaarden van Facebook.

Gebruik logo
Heeft u voor welk doeleind dan ook ons logo nodig? Download via deze link het logo in een JPG, PNG en EPS bestandsformaat.