VRIJWILLIGERS
De échte helden van dit hele verhaal    

Zonder vrijwilligers is er uiteraard geen KVW zomerweek. Elk jaar komen tientallen jongeren en volwassenen weer terug om samen met elkaar alle kinderen een te gekke week te bezorgen. Iedereen tussen 14 en 99 jaar is welkom! Je kunt op verschillende manieren helpen 

als aspirant leiding, leiding, hulpouder, acteur, decorbouwer, oppasser, pleisterplakker, en zelfs als (maatschappelijk) stagiair kun je bij KVW Echt aan de slag.

Aspirant leiding

Ben te oud om mee te doen aan Groot KVW (t/m groep 8), jonger dan 15, maar wil je in de zomer toch blijven KVW'en? Word dan aspirant leiding bij KVW!

Zo kun je namelijk nog steeds genieten van KVW in de zomer. Je leert stapje voor stapje hoe KVW achter de schermen georganiseerd wordt en helpt ons mee om de activiteit tot een groot succes te maken. Je kunt ons bijvoorbeeld helpen met het maken van het decor, het klaarzetten van spellen en speurtochten of chillen aan het kampvuur. Extreem gezellig dus. Zorg dat je erbij bent en neem al je vrienden mee! Iedereen is welkom! Wil je graag meedoen? Via deze link kun je jezelf inschrijven.

Leiding

Als je 16 jaar of ouder bent en je hebt zin in een leuke week, dan kun je je opgeven als leiding. Ben je 15? Ook dan mag je leiding worden, al word je dan wel altijd geholpen door een oudere en ervaren leiding.

Als leiding ben je elke dag aanwezig, zodat je een band opbouwt met de kinderen en je niets van het spannende verhaal mist! Je bezorgt de kinderen een onvergetelijke week.

Als (aspirant) leiding ben je een voorbeeld voor de deelnemers en je zult zien dat de kinderen tegen je op zullen kijken. Ben je enthousiast? Via deze link kun je jezelf inschrijven!


Hulpouder

Sinds een aantal jaren helpt één ouder per deelnemend gezin een dag(deel) mee tijdens het zomerprogramma. We krijgen jaarlijks veel feedback van ouders dat ze nog een extra handje willen meehelpen met het programma. En die hulp is meer dan welkom! Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden of opzetten van spellen, het begeleiden van een groep of het bemannen van een post in een speurtocht. Het is ook een geweldige manier om de verhalen waar de kinderen 's avonds mee thuis komen in het echt te ervaren.

Lijkt u dat wat? Via de inschrijvingspagina kunt u zich inschrijven. 


Toneel

Elk jaar is er een verhaal dat als rode draad door de zomeractiviteiten loopt. Enkele legendarische thema's zijn De Snoepfabriek, Vikingen en Mexico. Bij een verhaal horen uiteraard acteurs.

Elk jaar zoeken we een groep van gemiddeld 5 tot 10 personen die de kinderen voor 4 dagen naar een andere wereld kunnen meenemen.

Bad guys en good guys
Vind je het leuk om een week lang undercover te gaan als fabrieksdirecteur, ski-instructeur, detective of misschien wel een bad guy? Volg je een passende opleiding of vind je het gewoon leuk om eens mee te maken? Stuur dan een mailtje naar de PG Toneel

Maatschappelijke Stage

Kindervakantiewerk Echt is een erkende maatschappelijke stageplek. In Echt werken we onder andere samen met Menswel en het Connect College. Op sommige scholen kun je je stageplek invullen of studiepunten verdienen door te helpen met de organisatie van verschillende activiteiten van KVW.  Heb je zin in een supergezellige stage? Meld je dan zeker bij ons aan. 

Hoe werkt het?

Vraag eerst bij je school (middelbare school, MBO of HBO) na of je in aanmerking komt voor een stage bij KVW. Of kun je misschien studiepunten verdienen als je ons meehelpt?

Stuur ons  een mailtje om je aan te melden als stagiair.  Ook als je meer informatie wil hebben over het stage lopen kun je Froukje, Derek en Merlijn, onze contactpersonen voor leiding & stages, mailen.


PAS OP!
Als je stage gaat lopen bij KVW, is KVW niet aansprakelijk voor eventuele schitterende ervaringen, veel plezier, gezelligheid, lol en voldoening die een blijvend goed humeur veroorzaken! We garanderen een KVW-verslaving….! 

Meehelpen?We kunnen áltijd handjes hulp gebruiken. Hulpouders, tentenbouwers, wespensteekzusters, verkeersregelaars, gezellige mensen, iedereen is welkom bij KVW!


Mail voor meer info naar Froukje, Derek en Merlijn.